
הכי רחוק מקינוח בנאלי של תותים בקצפת בהשראת קפה קאימאק
זיגוג גבינתי חמוץ-מתוק הופך בצק פשוט לפינוק שקשה לעמוד בפניו, באמצע הדרך בין עוגייה לעוגה
כדורי האנרגיה הטבעוניים יהפכו במהרה לנשנוש המועדף על בני הבית. אפילו אם אתם לא מתים על תמרים שלמים, כדאי לנסות אותם מחוזקים בצ'יה ושקדים
כשטועמים את אחת מאצבעות השוקולד המתוקות האלה, בהחלט רוצים את כל היד - בצק פריך מגולגל עם מילוי של שוקולד וחתיכות אגוזים קראנצ'יות יוצרים קינוח קל וממכר, ממתכון של מירי ארזי מקונדיטוריית "מתוקה"
בין אם תקראו לזה שבלול קינמון או סינמון רול כמו באמריקה - אין ספק שלא תוכלו להפסיק לאכול את המאפים הנהדרים של מאיה כהן מקפה ליזלוטה
עוגיות מתוקות מחמישה מרכיבים בלבד, שיוצרות הרבה רושם בזכות המרשמלו הנמתח במרכז. הן אהובות על ילדים, אבל גם למבוגרים ההתמכרות מובטחת. מתכון של לייזה פאנלים, מתוך הספר: "קל, קל, קל"
עוגיות שוקולד צ'יפס הן קלאסיקה שאף פעם אין יותר מדי ממנה. אפשר להכין אותן קטנות או גדולות, ובכל מקרה המתכון יוצא כמו שצריך פעם אחר פעם, בקיצור: עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות שיש. מתכון של לייזה פאנלים, מתוך הספר: "קל, קל, קל"
עוגת שוקולד עם שוקולית כמו של פעם, שכיף להכין עם הילדים ולתת למטבח להתלכלך קצת
הן סופר פאדג'יות, סופר שוקולדיות, מצטלמות מושלם לאינסטגרם ומכל העולם עומדים בתור בקונדיטוריה אחת באמסטרדם שמייצרת רק אותן. כעת אתם יכולים להכין אותן בבית
עכשיו כשאפשר כבר להרגיש את פורים מעבר לפינה, זה הזמן להתחיל להתאמן על קיפול ומילוי אוזני ההמן
בין שתאכלו אותו לארוחת בוקר ובין שתהנו ממנו כקינוח, מדובר במאפה פשוט להכנה שמאפשר להתמסר לקור ולגשם של החורף, שסוף כל סוף הגיע
עוגיות שוקולד צ'יפס נחשבות בדרך כלל לעוגיות "לילדים", אבל בשינוי קל של המרכיבים ניתן להפוך אותן לעוגיות מעניינות ולא מתוקות מדי. מתכון של השף קונדיטורית מאיה כהן מקפה ליזלוטה
חמוציות, אגוזים ושקדים - הביסקוטי מקבלות באהבה כל פרי יבש וכל סוג של אגוז, מה שהופך אותן לא רק לפרטנריות מושלמות לקפה, אלא לעוגיות אידאליות לחגיגות ט"ו בשבט
עם קוקוס, תפוזים או שוקולד: 18 מתכונים לעוגות ועוגיות עם שקדים שתרצו לאכול לא רק בט"ו בשבט
הוא דומה לקרם ברולה, אבל קל יותר להכנה ובעל טעמים מורכבים יותר - גרסה מתובלת ולא מתוקה מדי של השף שירן שורק לקינוח הספרדי הפופולרי. רק תקנו ברנר
הסופגניות הספרדיות הארוכות מבצק רבוך הן קלות וממכרות והכי חשוב - אין סיכוי לפשל בדרך
קייזרשמרן הוא מעיין פנקייק אוסטרי חתוך לקרעים, אוורירי ושמנמן, כמו שאכלתם בטיול שלכם לזלצבורג. השף גלסייר האוסטרי שטפן מאכר זלל אותו בילדותו וכך הוא מכין קייזרשמרן בביתו ובגלידרייה שלו
הכינו את אבקת הסוכר: הספינג' הוא הגרסה הצפון אפריקאית לבצק שמרים מטוגן בשמן עמוק
סופגניות קלילות של כוהנת המתכונים רות סירקיס, שמכינים בזריזות ושהילדים נהנים לקשט, מתוך ספר המתכונים החדש שלה לחנוכה
הפנטונה, עוגת חג המולד האיטלקית שנולדה במילאנו, הפכה לתו תקן בכל שולחן כריסמס שמכבד את עצמו. כך תכינו את העוגה שהעולם התאהב בה - בכל יתר ימות השנה
מה עושים מהשאריות של החלה של שבת? קינוח מושחת של ברד פודינג בננה שירפד את הבטן
יש הרבה עוגות גזר טובות בארץ, אבל אין אף אחת כמו עוגת הגזר של נורדיניו. אז ביקשנו מהשף עינב אזגורי את המתכון
מוצ'י הוא אחד החטיפים הפופולריים ביפן ובשנים האחרונות עולה קרנו כקינוח לגיטימי גם בשאר העולם. שף יאמה סאן ממסעדת TYO חולק מתכון לכדורי בצק האורז הדביקים והממכרים, הפעם במילוי גלידה
הסוד בעוגה הזו זה תוספת הקפה שמעדנת מעט את טעם הדבש ומוסיפה לחות לעוגה, כך שאם אתם לא מחובבי ז'אנר עוגות הדבש, אתם תאהבו אותה. מתכון של מאיה כהן מקפה ליזלוטה
נהוג להגיש עוגות תפוחים כשהן חמימות לצד כדור גלידה או קצפת, אבל את העוגה הזו נוחה לאכילה ישר מהמקרר, ואז גם אין שום צורך בגלידה. מתכון של השף קונדיטור מיקי שמו מתוך הספר "אפייה טובה"
מי צריך קראמבל כשיש ציפוי קורנפלקס? וכאן על עוגת תפוחים וקינמון מושקעת. מתכון של מיקי שמו מתוך ספרו החדש "אפייה טובה"
מהקלאסית, דרך עוגת דבש רוסית ועד עוגת דבש טבעונית ללא דבש – שלל הצעות טעימות לעוגה הריחנית והלא מוערכת דיה של ראש השנה שיהפכו אותה לחוויה ראויה בכל ימות השנה
ברד פודינג המפורסם של מסעדת "אלנה" בשדרוג חגיגי, עוגת שכבות עוצרת נשימה של תמרים ומסקרפונה, טארט דבש וצנוברים או טארט תאנים וסילאן מרהיב – קינוחי החג של הקונדיטורית הילי גרינברג ממסעדת "אלנה" לא ישאירו את האורחים אדישים
הקינוח הבריטי הנושן הפך במסעדת הדסון לעוגת תמרים ותבלינים נפלאה שמקבלת שדרוג עם רוטב טופי, גלידת וניל וקצפת מעל. בארוחה חגיגית הוא יכול להחליף בקלות את עוגת הדבש. הכירו את הקראק פאי הבא
קינוח חגיגי, או אם תרצו, עוגת מוס מפורקת. מכיוון שהמנה מוגשת בתוך קערה אפשר לוותר על הג'לטין. מתכון של השף קונדיטור מיקי שמו מתוך ספרו החדש "אפייה טובה"
רימון הוא תרופת הסבתא המושלמת - נוגד חמצון, מוריד לחץ דם ובעל סגולות אנטי דלקתיות. השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי מוסיפים אותו לקינוחי החג, כדי שתהיה שנה מתוקה, וגם בריאה
מתכוני קינוחים חגיגיים לראש השנה של השף קונדיטורית טולי יקותיאל ממסעדת "תל יצחק", שחוזרים לילדות שנעה בין הכפר הישראלי לחיים בלונדון
עוגת דבש גבוהה, עסיסית וריחנית בצבע משגע במיוחד לראש השנה
כמו עוגת דבש קטנה, רק בשני ביסים, והיא פשוטה וטעימה כל כך ממתכון של מיקי שמו
קינוח מרשים בכוס לראש השנה שכולל שכבת מוס, קראמבל וקונפיטורת תפוחים
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|