מתכון לכדורי שוקולד-שיבולת שועל - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לכדורי שוקולד-שיבולת שועל

טעימים יותר מכדורי שוקולד רגילים וגם בריאים (יחסית)

דרגת קושי: קל
כיכר הפנתאון באיטליה
אם קאמפוס/שאטרסטוק

גם טעימים יותר מכדורי שוקולד רגילים, וגם מכילים שיבולת שועל. הילדים ייהנו להכין, ועוד יותר לזלול אותם, וגם המבוגרים ינשנשו בשמחה ובפחות ייסורי מצפון. ותודה לסגולה על המתכון.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

5 כוסות שיבולת שועל (קוואקר, להכנה מהירה או לדייסה)

2 כוסות סוכר

200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר

7 כפות קקאו

1 כפית תמצית וניל

לציפוי: פירורי שוקולד לקישוט עוגה, סוכריות צבעוניות, קקאו או קוקוס טחון

הוראות הכנה

לשים את כל החומרים לבצק. אם הבצק יבש מדי, אפשר להוסיף מעט מים. מקררים חצי שעה במקרר.

בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, ומגלגלים בפירורי שוקולד, בסוכריות צבעוניות או בקוקוס טחון. שומרים במקרר (הכדורים טעימים יותר למחרת יום ההכנה).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות