שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
סיילן יגינסו ואליאן פלטייה/ ניו יורק טיימס
קנט, אנגליה

לפני רבע מאה בערך, ייתכן שכבשים רעו בגבעות שופעות הירק של אחוזת גשבורן (Gusbourne Estate) בדרום מזרח אנגליה. אבל בביקור במקום בראשית החורף נגלו לעין מראות שונים לחלוטין.

קבוצת בוצרים התקדמה לאורך שורות של גפנים ואספה אשכולות של ענבי שרדונה בהירים. קבוצת עובדים אחרים ערמה את הענבים בסלים ירוקים, והם נצצו בזהוב בשמש הצהריים. גשבורן אינה אחוזה אנגלית במובן המסורתי, אלא יקב, שלצד חבורה גדלה בהתמדה של מתחרים מייצר את אחד היינות המבעבעים הטובים ביותר בעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ