
התארגנתם לסגר, אבל כמה זמן נשמר אוכל במקרר? הטבלה שכל אחד צריך
משבר הקורונה שלח את כולנו להצטייד אבל איפה לשמור את העגבניות הטריות לעומת רסק העגבניות מהסופר? וכמה זמן שומרים קופסת טונה פתוחה? רמז: לא שומרים אותה
משבר הקורונה שלח את כולנו להצטייד אבל איפה לשמור את העגבניות הטריות לעומת רסק העגבניות מהסופר? וכמה זמן שומרים קופסת טונה פתוחה? רמז: לא שומרים אותה
מלחם טחינה, דרך סינייה וניוקי (טבעוניים) וסלטים ועד דייסות, עוגות ועוגיות והכל על בסיס טחינה, מלכת המטבח הבלתי מעורערת
בפסאז' מאובק בהרצליה, מסתתרת חנות ורודה וטבולת קסם שכולה הומאז' לממתקים של פעם: מטופי חלב ושוקולד, דרך מרשמלו בטעמי פירות ועד מרמלדות וסוכריות על מקל בשלל צבעי הקשת
ממתכון אסלי למוסקה יוונית מהחלומות, דרך הגרסה של אייל שני ועד גרסה ביתית וממש לא נאמנה למקור ואפילו גרסה טבעונית – כל הדרכים למוסקה המושלמת
מהקארי של אביב משה, דרך מרק העדשים של אייל שני ועד עוגת תפוזים שמכינים בכמה ערבובים ולתנור – כל מה שטעים לאכול ביום שני סתווי וטבעוני
רשת הגלידריות שהוקמה בשנות התשעים, הייתה מהחלוצות להציע גלידת שמנת "סוּפר פרימיוּם" מחומרים טבעיים ובשיאה מנתה 14 סניפים, מחשבת מסלול מחדש ועוברת לפעילות קצת שונה
מהחמין של אייל שני, דרך החלות של מאפיית לחמים ועד הקוגל של אמא או עוגת שמרים – רק מתכונים מחממים ומנחמים לשבת הסתווית
"ג'ין קלאב סוּפּרים" הוא בר קטן ואינטימי שכולו קודש לתזקיק הלבן ותמצאו בו קרוב ל-300 סוגי ג'ין שונים ועשבוניים, יחד עם מגוון מבלבל של טוניקים ותבלינים ליצירת קוקטייל הג'ין וטוניק המושלם
עם קפה, מרסלה או דובדבני אמרנה, קרמל מלוח, שמן זית או אבוקדו – רק מתכונים מצוינים למוס שוקולד
השיפודים של מאיר אדוני, המבורגר או קארי ושלל תבשילים – כל מה שטעים להכין עם פרגיות
ממרק לימון ואורז מצרי או תבשיל דלעת ובמיה בקארי, דרך פנקייק תרד קל וטעים או קציצות בוטנים ועד לביבות מתוקות ומפתיעות – מנות צמחוניות וטבעוניות לימים המתקררים
האתגר השבועי: רק מנות סתיו זריזות שישאירו לכם פנאי להתכונן לגשם ולרעמים – ממרק עגבניות מוקרם או תבשיל שעועית עם קציצות, דרך קרוקטים של תפודים עם פטריות ועד ריבת גויאבות
ממאפה שכולו הכנסת אורחים, דרך ארוחה בסימן שבעת המינים ועד שלל קינוחים חגיגיים – כל המתכונים והרעיונות לאירוח בסוכות
"תהליך טבעי", כך הגדירו זאת בקבוצת המסעדות שמזוהה עם השף יוסי שטרית, מי שפרץ לתודעת הקהל הרחב בריאליטי הבישול "משחקי השף" וכעת מחשב מסלול מחדש
בסלט, בממרח, בתבשיל קדרה, בקינוח ואפילו בקוקטייל – כל המנות לשבץ בהן את המתוק והעסיסי בשבעת המינים
חלת דבש או פחזניות מפוארות, סלט חסה עם וינגרט צרפתי או קרוסנטיני עם צ'יפס מרווה, דרך השניצל המושלם, חזה בקר בדבש וחרדל ועד מרשמלו, פאי לימון וסגנאקי. כל המנות שדבש מחמיא להן והן לא עוגה בחושה
מהקלאסית, דרך עוגת דבש רוסית ועד עוגת דבש טבעונית ללא דבש – שלל הצעות טעימות לעוגה הריחנית והלא מוערכת דיה של ראש השנה שיהפכו אותה לחוויה ראויה בכל ימות השנה
איך מכינים גפילטע? מהמתכון של הסבתא הפולנייה שמעולם לא ביקשתם ממנה, דרך גפילטע של שף ועד הנוסח הטבעוני – צעד אחד צעד עד שתידעו להכין את קציצת הדג המתוקה והרוטטת לבד בבית, בפינה, בחושך
מהמתכון לכבד הקצוץ של סבתא, דרך נוסח רוסי, רומני, בוכרי או פולני ואפילו כבד קצוץ טבעוני – כל הטריקים והשטיקים לכבד הקצוץ המושלם
רגע לפני שמתחילים להספיד את הקיץ, עצרנו לתהות על סוגיה חשובה – למה מרק קר כה נדיר במחוזותינו? שאלנו את מיטב שפי ארצנו ואולי לא חזרנו עם תשובה אחת ברורה, אבל כן מצאנו כמה מקומות שמגישים מרק קר ונהדר