
לא יוצאים מהבידוד: מעדניות מומלצות להזמין מהן אוכל טוב הביתה
כשעוד ועוד אנשים נאלצים להסתגר בבית, כדאי להתכונן להיערך מראש עם משלוחי אוכל מהמעדניות שיציידו אתכם בחומרי גלם משובחים, מגבינות ונקניקים ועד קפה ותה
כשעוד ועוד אנשים נאלצים להסתגר בבית, כדאי להתכונן להיערך מראש עם משלוחי אוכל מהמעדניות שיציידו אתכם בחומרי גלם משובחים, מגבינות ונקניקים ועד קפה ותה
עם הצלחת ההמבורגרייה שלו, "פאט קאו", טום אביב מרחיב את עסקי הבשר עם שני מקומות חדשים ושונים, ומבטיח להפתיע את הסועדים שמחוץ לתל אביב
אוכל שאמי מסורתי וטאבון בלב המסעדה - אכילת דגים היא לא קונספט חדש בעכו, ובכל זאת שני מקומות שנפתחו לאחרונה בעיר העתיקה מנסים לתת פרשנות חדשה בנוף המוכר
אחרי מחקר ארוך בן שלוש וחצי שנים, פתחו השף דיוויד פרנקל והאופה יובל שניר, את "סופר פיצה" - בהשראת הפיצות של רומא אבל עם טוויסט בבצק
השפים לילך רווה וגיא רובננקו חוזרים לחזית סצינת המסעדות עם מקום אסיאתי חדש שיפעל כמגרש המשחקים שלהם. עומד להיות שם חריף
שלושה ברים בירמיהו ועוד אחד באבן גבירול, מגיעים כדי לתת משהו שווה לאכול ליד כל השתייה הזו. בתפריט חלות בצל, קרפצ'יו תמנון, צ'יפס פולנטה ואלכוהול מטורלל
אחרי תקופה ארוכה בה לא נפתחו ברי יין בתל אביב, המיני בר - בר יין קטן שנפתח בצמוד לפיקוק - עשוי להחזיר עטרה ליושנה. כדי לעשות זאת, על בעלי המקום לשחרר ולהשתחרר
עם מגוון נתחי בשר מקומי בשיטות צלייה שונות, שילובי טעמים יצירתיים ובלי סוכר לבן במטבח, המסעדה היפנית החדשה מחפשת לחדש בלי להפר את מגבלות הכשרות
מסעדות הרסטו קלאב עושות קאמבק - דווקא באזור שיפוצים של הרכבת הקלה. בגרסת 2020 האווירה מושפעת מצרפת, עיצוב הפנים מרוסיה והתפריט של השף אורן אסידו הישר ממרוקו
ממסעדה איטלקית שהפכה לאימפריה מקומית, דרך מסעדה יפנית אותנטית ועד ביסטרו מקומי ותיק, פיצרייה וביר גארדן שמוכיח שהוד השרון בעצם לא כל כך רחוקה מהעיר הגדולה
למרות סגירתה של הפטיסרי שלו, מזארין, השף קונדיטור אלון גולדמן נשאר מחובר למסורת האפייה הצרפתית. לקראת שבוע הקינוחים של ישראל אותו הוא אוצר, הוא מסביר מדוע אין דבר כזה קונדיטוריה ישראלית
אחרי שמועות והכחשות הבוקר נפתח בנצרת הסניף הראשון והלא כשר של מזללת העופות קנטקי פרייד צ'יקן (KFC). הבעלים מבטיח: "לא תהיה סטייה של מילימטר מהטעם שאנשים זוכרים מהביקור האחרון בחו"ל"
בהמשך לטרנד עישון הבשרים בשנה שעברה, ובאזור שמציע לא מעט מסעדות בשריות, נפתחה מסעדה חדשה שבכל זאת מנסה להביא את הבשורה
אמנם תקופת הזוהר של בתי הקפה בתל אביב נעלמה לטובת הרגלים קולינריים אחרים, אבל שלושה מקומות חדשים מתעתדים לספק זריקת קפאין הגונה
יוקר המחיה והגזירות הממשלתיות ממשיכים לתת את אותותיהם על ענף המסעדות בארץ, כשיותר ויותר בעלי עסקים מרגישים שהמדינה עושה הכל כדי להתעלל בהם. כעת הגיע תורו של בית הקפה הוותיק "תחתית" לסגור בלילות
חמין מהודו או מפולין, טריפוליטאי או איטלקי. בסופי השבוע של חודש ינואר תוכלו למצוא את כולם בשוק צפון בתל אביב
אחרי שלימד את הקהל הדתי בירושלים לאכול בשרים מהמעשנה, השף והמסעדן חיים (הרווי) סנדלר מקים את "הרווי'ס בורגר שאק" ומביא לעיר הבירה את הסמאש בורגר
רק לפני שבוע דיווחנו על "מאנה" המקום החדש בו פועלת מתמודדת משחקי השף - הילה ניסימוב (שורטי), אך ויכוח שהתלהט בסוף השבוע גרם לסגירת המקום עד להודעה חדשה
הילה ניסימוב, המודחת הטרייה ממשחקי השף (שהיא גם הראפרית שורטי) פותחת את "מאנה" - בר קולינרי שלא מהסס לקחת את המטבח הערבי ולשחק איתו
מעוף צלוי בטאבון וירקות טריים מהגינה, דרך ראמן ואלו גובי ועד מבחר דונאטס צבעוני - לכבוד השנה החדשה, כמה מקומות ששווה לבדוק מקרוב