אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חילופי אש בצפון

קצין בדרגת סגן-אלוף נהרג ואחר נפצע בפעילות כוח מיוחד אמש בעומק רצועת עזה

בעזה דיווחו ששבעה פלסטינים נהרגו, מרביתם אנשי חמאס ואחד מהם בכיר בארגון ■ לפי הדיווחים הפלסטיניים כוח צה"ל הגיע סמוך לחאן יונס ברכב אזרחי ■ גל אזעקות בעוטף עזה ■ צה"ל: 20 רקטות שוגרו לעבר ישראל, שלוש יורטו ■ בוטלו הלימודים בעוטף עזה

121תגובות
חיילי צה"ל באזור אשכול בעוטף עזה
אלי הרשקוביץ

הזמנו בריוש. בתל אביב, כידוע, אין לחם במסעדות. יש מנת לחם. מצד אחד, מצוין: בלא מעט מסעדות קידמו בזכות כך את מגוון סוגי הלחם (מבקר ראוי לשמו היה כותב "את תרבות הלחם"), מצד שני, זה עולה על העצבים. מים ולחם הם שני דברים שמסעדות חייבות לסועדים שלהן. אבל ברור לי שאת הקרב הזה כבר הפסדתי מזמן. כעת נשאר לי רק לנסות לסגת בלי להתבזות: אם אתם מחייבים על הלחם, לפחות תגישו משהו ששווה את הכסף. הלחם – בריוש? אולי ההגדרה התרחבה – הגיע בכלי מתכת והיה חם בחוץ וקפוא בפנים. מתחת לשכבת הקרום העליונה פשוט אי אפשר היה לאכול אותו. אולי זה בכלל היה סורבה חלה? ליד הלחם הגיעו מחמרה, סחוג עלי גפן וחמאה עם דואה. החמאה חשפה את תבלין הבית: "עם". כל דבר היה "עם" ו"עם" ו"עם" ו"עם" ו"עם" וגם עם "עם". ואם זה מייגע לקרוא, תארו לעצמכם לאכול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#