אלופה בקיצוצים: מכבי תל אביב ביקשה משחקניה לקצץ 40% משכרם
האלופה מעוניינת לקצץ בשכר השחקנים בחודשים שנותרו לתום העונה. אלונה ברקת דורשת לחתום על קיצוץ שיחול גם על העונה הבאה. מאור בוזגלו מעוניין להקים ארגון שחקנים חדש

ככל שחולפים הימים ועושה רושם שמשבר הקורונה רחוק מסיום, נכנסות גם הקבוצות הגדולות למעגל הקיצוצים. הבוקר (חמישי) החלו בהנהלת האלופה מכבי תל אביב בשיחות עם השחקנים, שהתבקשו לקצץ בשכר שלושת החודשים שנותרו עד תום העונה. על פי הערכות, הקיצוץ צפוי לנוע סביב 40%, כאשר מטבע הדברים למצב יהיו גם השלכות לגבי ההיערכות לעונה הבאה.
הרוחות בהפועל באר שבע ממשיכות לסעור. השחקנים מסרבים לחתום על קיצוץ בסך 30% אותו הציעה אלונה ברקת, מכיוון שבניגוד למועדונים אחרים, הבעלים דורשת שהקיצוץ יחול גם על העונה הבאה ולא רק לפרק הזמן שנותר לסיום העונה.

לאחר שבהפועל תל אביב הוציאו בצעד חד צדדי את השחקנים לחל"ת למרות שלא הושג עמם סיכום על קיצוץ בשכר, הודיעה הקבוצה כי חוזיהם של הזרים מרווין פירסמן ופליפה רודריגס מבוטלים, זאת לאחר שבתחילה השניים סירבו להתפשר בנושא שכרם. בהמשך חלה תפנית כאשר רודריגס, השוהה עם משפחתו בישראל ומעוניין להישאר, וגם פירסמן הגיעו להסכמות בדבר גובה הקיצוץ ויישארו בקבוצה.
שחקן הקבוצה, מאור בוזגלו, שיצא פומבית כנגד הקיצוץ ושלח הודעה לשחקנים רבים, בה הבהיר כי ברצונו לנסות להקים ארגון שחקנים חדש. "אנחנו חייבים לדאוג לזכויות שלנו ולעתיד שלנו. לרבים מאיתנו יש משפחות לדאוג להן. אנחנו לא יכולים להיות מושפעים מבעלי קבוצות", אמר בוזגלו. "אני רוצה לנסות ליצור ארגון חזק. תוציאו רגע את ארגון השחקנים... אם זה לא ייצא איתם לפועל, אקים ארגון תוך שעות ועל פיו יישק דבר. אם מחר נחליט שלא עולים לשחק, אז לא עולים לשחק... אם השחקנים יהיו מאוחדים באגרוף אחד, שום דבר לא יוכל לעצור אותנו".
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ssssssss ContentId(7.3550771) whtzResponsive ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ssssssss ContentId(7.3631980) whtzResponsive ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ssssssss ContentId(7.3539480) whtzResponsive
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר